wartos

  • ku admin dina 08-05-2019

    "Jenis jalma ngalakukeun reungit cinta?" Geus sok geus topik ieu panalungtikan dipikaresep gede ilmuwan. Eta teu acan pinuh diulik acan. Ti hasil kabuktian, jalma di handap bakal nyieun reungit "paporit". . Reungit kawas jalma kalawan dimekarkeun kesang gla ... Read more »

  • ku admin dina 08-05-2019

    Dina usum panas, reungit téh raging, sarta jalma pisan uncomfortable. Eta oge pohara gampang sumebar kasakit. Jumlah kasus berdarah diimpor di Liuzhou taun ieu sababaraha leuwih ti période sarua taun ka tukang. Dina 9 Juli para ahli kontrol kasakit tina Center Liuzhou Kota keur Kasakit cont ... Read more »

  • ku admin dina 03-05-2019

    Virus Zika nyaéta virus konéng reungit-ditanggung nu munggaran kapanggih di monyet di Uganda di 1947. Ieu engké dikonfirmasi dina 1952 antara manusa dina Uganda jeung Républik Serikat kamekaran. Zika epidemics kasakit virus geus dirékam di Afrika, Amérika, Asia jeung Pasifik. Dina 19 ... Read more »