kagiatan

Tao Piala Yuan

21

Dina 2018, dina kadua "Tao Yuan Piala" Satengah Marathon diayakeun di Universitas Shenzhen, parusahaan urang masihan jauh tumpak anti reungit sportswear outdoor ka pamilon ti kompetisi of shenzhen universitas nu nangtayungan paticipants ti reungit.

Sabelas Poé ganda

21

21

21

21

On Nopémber 11, 2018, anu balanja Festival Double 11, parusahaan urang dikelompokeun '' Tim Building''activity, nu teu ukur enriched kagiatan luang outdoor sahiji pagawé, tapi ogé santai tekanan gawé anu karyawan, tur ditingkatkeun perasaan tur kohési tim.

ekstrim tangtangan

Dina bulan Méi 20,2019. parusahaan urang dikelompokeun "ekstrim tangtangan '' aktivitas, gagal deui jeung deui, ku kapercayaan anu urang moal nyerah, sarta tungtungna urang naek gunung pangluhurna di Shenzhen, Wutong Gunung. Ngaliwatan kagiatan sapertos, teu ngan bisa ngajentrekeun pamahaman silih diantara pagawé, ngawenangkeun karyawan pikeun sabar jeung amanah saling, sarta hormat silih., Tapi ogé ningkatkeun kohési sahiji tim tur sumanget gotong tim.